herplaatsing

RRIN
HerplaatsersHerplaatst
Herplaatsing

Rhodesian Ridgeback In Nood

Inlichtingen: e-mail Wietske Kroondijk, Tel.: 06-34968615

De kosten van de opvang en herplaatsing worden gedragen door het RRIN fonds (Rhodesian Ridgeback in Nood-fonds). In de toekomst zal het helaas misschien vaker nodig zijn om honden in een pension op te vangen, uw bijdrage wordt daarom zeer op prijs gesteld! RRIN fonds Schenkingen en betalingen kunnen worden gestort op:

IBAN NL67RABO0155745832 (BIC RABONL2U) t.n.v. R.R.C.N. , Groningen onder vermelding RRIN

Niet alle aangemelde Rhodesian Ridgebacks komen op de site. Wilt u meer informatie of heeft u interesse in een herplaatser, neem dan gerust contact op.

Rhodesian Ridgeback

Rifaa

Ras: Rhodesian Ridgeback

Leeftijd: 6 jaar

Geslacht: Reu

Gecastreerd: Ja

 

Door een confrontatie met 2 andere honden in het verleden heeft hij niet-sociaal-gedrag naar andere honden ontwikkelt. Dit uit zich in uitval naar andere honden, onzekerheid en stress. Er zijn verschillende trainingen gedaan echter ervaart hij op plekken waar veel honden zijn veel stress en valt hij uit. Loslopende honden zijn het grootste probleem. Rifaa loopt alleen los als er geen honden in de buurt zijn.

Omdat hij een periode zoveel stress buitenshuis had is men hem apart van hun andere hond uit gaan laten. Ook is men plekken gaan vermijden waar veel honden zijn (o.a. park en groepstrainingen). Dit verbetert zijn gedrag niet maar het heeft hem wel een stuk rustiger gemaakt (minder stress). De diverse trainers en fokker verwachten dat zijn gedrag zeker verder te verbeteren is met dagelijkse training. Dit is hoe graag de eigenaar het ook zou willen niet haalbaar. Dit is niet fair t.o.v. Rifaa en daarom zoek wij een betere (rustigere) woonomgeving en een baas met voldoende tijd.

Binnenshuis is Rifaa een rustige lieve hond, al is hij wat eenkennig. Hij kent de basiscommando’s, hij kan alleen thuis zijn en autorijden is geen probleem. Hij wordt niet geplaatst bij kleine kinderen, zij maken hem erg zenuwachtig.

Hij heeft lang last gehad van voer gerelateerde allergie (jeuk) maar krijgt nu al een tijd specifiek voer en dat gaat goed. Als beloning krijgt hij naast gewoon een voerbrok vaak fruit. Hij heeft al zijn inentingen gehad, is gecastreerd en gechipt.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Op plekken waar veel honden zijn ervaart hij veel stress en valt hij uit.

Wij zoeken een rustige woonomgeving en een baas met voldoende tijd.

Binnenshuis is Rifaa een rustige lieve hond, al is hij wat eenkennig.

Hij wordt niet geplaatst bij kleine kinderen, zij maken hem erg zenuwachtig.

Hij heeft lang last gehad van voer gerelateerde allergie (jeuk) maar krijgt nu al een tijd specifiek voer en dat gaat goed.

Interesse / vragen over Rifaa

14 + 15 =

Nieuwe baasjes

Namens “Herplaatsing “ wil ik alle honden en hun nieuwe baasjes het beste wensen.

Heeft u nog een leuke foto en/of verhaal over uw tweedehands hond.
Stuur deze dan op naar  het RRIN per e-mail
ook alleen foto’s van uw herplaatser zijn welkom.

Iedereen HARTELIJK BEDANKT.

 Wietske Kroondijk,

RRIN

Door het RRIN geplaatste Rhodesian Ridgebacks

Yakaya, Mila en Sam

Wij willen u met plezier de foto's van de drie Ridgeback’s laten zien die door ons en onze zonen als herplaatsers in onze gezinnen zijn gekomen. Yakaya van 9 jaar hebben wij in november 3 jaar, Sam van 7 jaar is in december 3 jaar geleden bij onze oudste zoon gekomen...

Lees meer

Zulu

Toen onze Djock november 2013 helaas moest inslapen dacht ik dat de liefste hond van de wereld mij was ontnomen. Het was zijn tijd, dat was duidelijk, maar bij leven de rebel uit de buurt. Achter alles en iedereen aanrennen, auto, fietsers, hardlopers. Bij iedereen de...

Lees meer