RRCN Kampioenschapclubmatch 2018

De inschrijving is gesloten

Op zondag 16 september zal de jaarlijkse RRCN Kampioenschapsclubmatch (KCM) plaatsvinden.
Met toekenning van 2x CAC.

De kampioenschapsclubmatch is een show die is opengesteld voor alle Rhodesian Ridgebacks die in het bezit zijn van een FCI-erkende stamboom en voldoen aan de rasstandaard. Ook als u nog nooit eerder geshowd hebt, bent u van harte welkom om uw hond te laten keuren door een gespecialiseerde keurmeester.

De indeling van de keurmeesters is als volgt:
Mevr. S. Elgaard (Denemarken): jongste puppyklasse reuen, puppyklasse reuen, jeugdklasse reuen, jonge hondenklasse reuen, fokkersklasse reuen, veteranenklasse reuen

Mevr. S. Kuralt (Slovenië): jongste puppyklasse teven, puppyklasse teven, jeugdklasse teven, jonge hondenklasse teven, fokkersklasse teven, veteranenklasse teven

Mevr. S. Krigholm (Zweden): open klasse reuen, kampioensklasse reuen, open klasse teven, kampioensklasse teven

We behouden ons het recht voor eventueel een klasse naar een andere keurmeester te schuiven (in overleg met de Raad van Beheer). Een en ander is afhankelijk van het aantal inschrijvingen per klasse. Zodra zich een dergelijke wijziging voordoet wordt u daar uiteraard van op de hoogte gesteld.

Ook dit jaar is er weer een verkiezing van beste hoofd, beste ridge en beste gangwerk voor puppies, reuen en teven. De honden zullen per rubriek door de keurmeesters worden uitgenodigd voor deze verkiezing.

Locatie:
Manege Zilfia’s Hoeve
Fortweg 13
3992 LX Houten
www.zilfiashoeve.nl

De keuringen zullen buiten plaatsvinden en beginnen om 10.00 uur.

De inschrijving is geopend t/m 24 augustus 2018
Inschrijven kan online of als PDF downloaden en per post opsturen. Na online inschrijven ontvangt u een bevestigingsemail. Deze mail is uw bewijs van inschrijving, bewaar deze dus goed want u ontvangt van ons geen verdere correspondentie meer. Indien na inschrijving geen bevestigingsmail ontvangt, laat dit ons dan direct weten via: E-mail

Regels
Partytenten van maximaal 3,5 bij 3,5 meter zijn toegestaan. Het is personen, bedrijven en organisaties (zowel leden als niet-leden van de RRCN) die aanwezig zijn als deelnemer, toeschouwer of in welke hoedanigheid dan ook, op evenementen georganiseerd door de RRCN, niet toegestaan reclame of promotie te maken in welke vorm of op welke wijze dan ook voor zaken, personen, bedrijven, organisaties etc. zonder schriftelijke toestemming van het bestuur van de RRCN. Deze toestemming dient minimaal 30 dagen voor het evenement schriftelijk aangevraagd te worden bij de secretaris. De KCM is vrij toegankelijk voor iedereen. Ook niet-ingeschreven honden zijn welkom, mits aangelijnd en onder appel. Het bestuur van de RRCN behoudt zich het recht voor sancties op te leggen aan eenieder die zich niet houdt aan bovenstaande.


This year the Rhodesian Ridgeback Club Nederland will host her annual Club Specialty Show on september 16th.

Registration is closed.

Entry closes on Augustus 24th.

An election will be held for the best head, best ridge and best movement for puppies, males and bitches. In each class the judges will invite the dogs eligible for these elections.

Location:
Horsestables Zilfia’s Hoeve
Fortweg 13
3992 LX Houten
www.zilfiashoeve.nl

The show will be held outdoor.

Judging starts at 10.00h. The Club Show is free to visitors and their dogs as long as the dogs are on-leash.

Locatie

 

 

Tips voor als u (nog) geen ervaring heeft op een show(tententoostelling),
lees deze pagina of lees het PDF bestand


Hoofdsponsor: Farm Food