``
Kampioenschapclubmatch 2017

De inschrijving is gesloten

Op zaterdag 02 september zal de jaarlijkse Kampioenschapsclubmatch (KCM) plaatsvinden.

De kampioenschapsclubmatch is een show die is opengesteld voor alle Rhodesian Ridgebacks die in het bezit zijn van een stamboom en voldoen aan de rasstandaard. Ook als u nog nooit eerder geshowd hebt, bent u van harte welkom om uw hond te laten keuren door een gespecialiseerde keurmeester.

Er heeft een wisseling in de keurmeesters plaatsgevonden;
Alle teven zullen gekeurd worden door; mevrouw Vanessa Moyano (Esp)
Alle reuen zullen gekeurd worden door; mevrouw Birgit Sluiter (Nl)

Mevrouw Stinne Norholm Elgaard (Dk) zal zoals het nu lijkt komen keuren op onze KCM 2018.
Wij kijken uit naar uw komst op onze KCM om er samen een geweldige dag van te maken.

We behouden ons het recht voor eventueel een klasse naar een andere keurmeester te schuiven (in overleg met de Raad van Beheer). Een en ander is afhankelijk van het aantal inschrijvingen per klasse. Zodra zich een dergelijke wijziging voordoet wordt u daar uiteraard van op de hoogte gesteld.

Ook dit jaar is er weer een verkiezing van beste hoofd, beste ridge en beste gangwerk voor puppies, reuen en teven. Opgeven voor deze rubrieken kan op de dag zelf tussen 11.00 en 13.00 uur bij het secretariaat.

Locatie:
Manege De Fruithof
Dorpsstraat 5
6666 AE Heteren
www.manegedefruithof.nl

De keuringen zullen buiten plaatsvinden en beginnen om 10.00 uur.

De inschrijving is geopend t/m 18 augustus 2017
Inschrijven kan online of als PDF downloaden en per post opsturen. Na online inschrijven ontvangt u een bevestigingsemail. Deze mail is uw bewijs van inschrijving, bewaar deze dus goed want u ontvangt van ons geen verdere correspondentie meer. Indien na inschrijving geen bevestigingsmail ontvangt, laat dit ons dan direct weten via: E-mail

Regels
Partytenten van maximaal 3,5 bij 3,5 meter zijn toegestaan. Het is personen, bedrijven en organisaties (zowel leden als niet-leden van de RRCN) die aanwezig zijn als deelnemer, toeschouwer of in welke hoedanigheid dan ook, op evenementen georganiseerd door de RRCN, niet toegestaan reclame of promotie te maken in welke vorm of op welke wijze dan ook voor zaken, personen, bedrijven, organisaties etc. zonder schriftelijke toestemming van het bestuur van de RRCN. Deze toestemming dient minimaal 30 dagen voor het evenement schriftelijk aangevraagd te worden bij de secretaris. De KCM is vrij toegankelijk voor iedereen. Ook niet-ingeschreven honden zijn welkom, mits aangelijnd en onder appel. Het bestuur van de RRCN behoudt zich het recht voor sancties op te leggen aan eenieder die zich niet houdt aan bovenstaande.


This year the Rhodesian Ridgeback Club Nederland will host her annual Club Specialty Show on september 2th.

Registration is closed.

Entry: opens at May 28th and closes on Augustus 18th.

An election will be held for the best head, best ridge and best movement for puppies, males and bitches. Sign up for this competition is possible on the day itself at the secretariat between 11:00 and 13:00 hour.

Location:
Horsestables De Fruithof,
Dorpsstraat 5, Heteren
www.manegedefruithof.nl

The show will be held outdoor.

Judging starts at 10.00h. The Club Show is free to visitors and their dogs as long as the dogs are on-leash.

Locatie

 

 

Tips voor als u (nog) geen ervaring heeft op een show(tententoostelling),
lees deze pagina of lees het PDF bestand