Op zondag 23 april 2023 organiseert de RRCN haar jaarlijkse Jonge Hondendag in Heteren op de terreinen van Manege De Fruithof.
Voor deze dag worden alle ridgebacks, die geboren zijn in de periode 1 mei 2021 tot en met 30 april 2022, uitgenodigd. Ook ridgebacks met een schoonheidsfoutje zijn van harte welkom! De kosten voor het deelnemen aan de keuring bedraagt € 15,–. 

De keurmeesters zijn Marjon Franke en Henk Salm.  

De keuringen beginnen om 10.00 uur.  

Ook dit jaar zullen 2 lezingen en diverse workshops worden georganiseerd  (max. 2 pp), zoals massage, aandacht voor je puberhond, hondenriemen maken etc. Meer informatie over de te organiseren workshops zal op de website worden vermeld. Houd deze dus goed in de gaten. Via de website kunt u zich ook opgeven voor een of meerdere workshops.  

Wilt u met uw ridgeback mee doen aan deze gezellige en leerzame dag, schrijf u dan in middels deze link.  

Op deze dag zal ook de eerste RRCN fokgeschiktheidskeuring georganiseerd worden. Net als de Jonge Hondendag zal deze plaatsvinden bij Manege De Fruithof in Heteren.

De fokgeschiktheidskeuring is sinds enige tijd opgenomen in het VFR van de RRCN. De fokgeschiktheidskeuring is bedoeld voor honden die exterieurkwalificaties nodig hebben voordat zij ingezet mogen worden voor de fokkerij en geldt als alternatief voor de CAC/CACIB shows waar deze kwalificaties ook behaald kunnen worden aanmelden en info

Hier vindt u ook meer informatie over de Jonge Hondendag, zoals wat de dag inhoudt en hoe u zich kunt voorbereiden.  

We zien u graag op 23 april! 

Ga naar de inhoud