Jarenlang heeft de redactie van het RRCN Clubblad met heel veel plezier hard gewerkt om een mooi informatief blad te maken voor de leden, vol leesplezier en interessante wetenswaardigheden. Wegens veranderende omstandigheden van de huidige redactieleden zijn we per direct op zoek naar een compleet nieuwe redactie voor ons RRCN-Magazine. 

De redactie zorgt elk kwartaal dat er een Glossy RRCN Magazine bij de leden op de mat valt. De taken die hierbij horen zijn vrijwilligersfuncties.

Takenpakket redactie RRCN:

1. Samen een thema bepalen, daar de juiste schrijvers en foto’s bij zoeken en zo samen een interessant magazine vormgeven. Vaak levert een schrijver het artikel aan, maar het gebeurt ook regelmatig dat er een interview wordt afgenomen waarna de redactie het artikel zelf schrijft.
2. Samen er voor zorgen dat de vaste rubrieken elk kwartaal geplaatst worden, hiervoor de deadlines bewaken, tevens de communicatie met betreffende commissies op tijd voeren.
3. Contact houden met de schrijvers, zorgen dat er een deadline staat zodat alle content incl. foto’s etc. op tijd binnen is om de artikelen daarna grafisch te gaan bewerken. De artikelen worden daarna in overleg met de schrijvers gecontroleerd.
4. Overleg voeren met het bestuur en informatie verzamelen vanuit het bestuur.
5. In de basis bestaat de klus voor een groot deel uit research, interviewen, schrijven en controleren.
6. Kunnen redigeren, handig en correct zijn met taal is dan ook een vereiste, waarbij natuurlijk ieder teamlid zijn of haar eigen kwaliteiten heeft.
7. Contact houden met adverteerders, nieuwe adverteerders zoeken en hiervan de betalingen bijhouden.
8. Gewend zijn met Google Drive te werken is handig, maar dit is te leren.

Grafisch vormgever:
1. Bij voorkeur heeft iemand al ervaring met grafisch vormgeven.
2. Zelf in bezit zijn van het Adobe pakket: Indesign, Photoshop en Illustrator is handig maar, we werken ook met sofware van Editoo (onze drukker). Dit is online sofware waarbij iemand met grafische aspiraties, zichzelf kan gaan ontwikkelen vanaf een basislevel. Ook dit is makkelijk aan te leren voor iemand die handig is met een pc.

Bij interesse graag je motivatie mailen naar: ln.ncrr@eitcader

Wij zullen daarna z.s.m. contact met je opnemen, houd er wel rekening mee dat dit even kan duren omdat wij op dit moment hard aan het werk zijn aan het clubblad van het tweede kwartaal.

Ga naar de inhoud