Na de KCM zullen Miranda Veltkamp en Hetty van de Craats helaas de Expositiecommissie gaan verlaten. Wij zijn daarom op zoek naar in ieder geval twee vrijwilligers die hun taken in de Expositiecommissie willen overnemen en die graag hun steentje willen bijdragen aan het organiseren van deze prachtige evenementen.

De Expositiecommissie organiseert jaarlijks twee belangrijke evenementen van de RRCN, te weten de Jonge Honden (- en Veteranen)Dag en de Kampioenschapsclubmatch. Bij het organiseren van dergelijke evenementen komt veel kijken. Te denken valt aan o.a. het benaderen van keurmeesters en het onderhouden van de contacten met hen, het verwerken van de inschrijvingen, contacten met exposanten en standhouders, het regelen van prijzen, het regelen van sponsoring etc.

Heb je interesse in het organiseren van evenementen en ben je in staat om op een aantal momenten per jaar extra tijd vrij te maken en kun je omgaan met piekdrukte, dan zijn we op zoek naar jou.

Mocht je meer informatie wensen of wil je je aanmelden, dan kun je contact opnemen met Anne Engelage via ln.ncrr@taairaterces.

Het zou fijn zijn als je dit jaar mee kunt lopen bij de organisatie van in ieder geval de KCM. Miranda en Hetty kunnen je dan van alle informatie voorzien en je krijgt een kijkje in de keuken.

Ga naar de inhoud