Wegens het Coronavirus gaat deze lezing niet door Pubers en Hormonen door Sam Turner

De lezing van Sam Turner is nu ook geaccrediteerd voor bijscholing voor leden van APDT BE-NE, de lezing was al goedgekeurd door de Raad van Beheer met A15 punten.

Georganiseerd door Rhodesian Ridgeback Club Nederland, maar iedereen is van harte welkom!

Wat gebeurt er nu eigenlijk allemaal in de puberteit met onze honden. Wat zijn daar de effecten van en hoe heeft dat invloed op hoe wij met onze jonge honden omgaan.
Vragen we te weinig van ze of vragen we misschien teveel van ze?

In deze lezing wordt het fysieke en mentale aspect van de puberteit bij honden besproken. Met praktische voorbeelden geeft Sam een duidelijk beeld wat de belevingswereld van puberhonden is. Verwachtingen en realiteit liggen vaak ver uit elkaar en leiden tot frustratie en irritatie met soms verstrekkende gevolgen voor de puberhond.

Deze lezing geeft een heleboel inzicht en herkenning om je viervoetige puber te kunnen begeleiden Maar ook om je cursisten te begeleiden in deze ontwikkelingsfase van de hond, punten voor nascholing voor de profs onder ons, worden aangevraagd bij de Raad van Beheer en APDT BE-NE.

Verder bent u een fokker? Ook dan is deze lezing een aanrader zodat u uw pup kopers goed kan informeren wat men te wachten staat, met als doel de juiste kennis voor de nieuwe begeleiders, en  uiteindelijk een goed welzijn voor uw pup!

Alle vragen rondom de pubertijd bij honden komen aan bod in deze boeiende lezing van Sam Turner.

Sam Turner is o.a. bekend van de onmisbare vierdelige boekenserie:  ‘Een hondenleven lang fysiek en mentaal in balans’, waarbij de ontwikkeling van honden van pup tot senior en het voorbereiden op de sport wordt beschreven.

Sam Turner (1973) is afgestudeerd aan de Wageningen Universiteit met als afstudeerrichting ethologie en fysiologie. Binnen Nederland en internationaal verzorgt Sam lezingen, workshops en cursussen voor hondenprofessionals op het gebied van puppyontwikkeling, puberteit bij honden en balans en coördinatie voor verschillende ontwikkelingsfases van honden.

Naast deze activiteiten is zij gastdocent bij verschillende opleidingen voor kynologisch instructeur binnen Nederland en België. In de hoedanigheid als gastdocent richt zij zich op balans en coördinatie, de ontwikkeling van pups en clickertraining.

Datum: 19-4-2020

Locatie: Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis
Birkstraat 138
3768 HN Soest

Tijdstip: zaal open vanaf 13.30 uur, start lezing 14 uur tot ongeveer 16.30

Kosten voor leden RRCN: €23,-

Kosten voor niet- leden: €30,-

Inclusief koffie, thee, water en iets lekkers

Wilt u gebruik maken van de accreditatiepunten voor de nascholing van APDT BE-NE of via de Raad van Beheer, dan graag even een mailtje sturen naar: ln.ncrr@netietivitca t.a.v. Sonja

De pubers op de foto’s zijn:

LB: Tiph van Donata ; MB: Dabu en Duba foto van Marjolein van den Biesen ; RB: Faro van Flu

ML: Ben van Petra, foto gemaakt door Marielle Vlaar ; MR: Yakini van Nancy ;

LO: Nori van Monique ; MO: Chuma van Margrit ; RO: Aisha Ngwani An African Treasure van Janna

 


Sold out!

Het evenement is afgelopen.

Datum

19 apr 2020

Tijd

13: 30 - 16: 30

Plaats

Hotel Fletcher Soest
Birkstraat 138 te Soest

Prijs

€23,00
Activiteitencommissie

Organisator

Activiteitencommissie
Email
ln.ncrr@netietivitca
Ga naar de inhoud