KCM

Op 12 september 2020 zal de jaarlijkse Kampioenschaps Clubmatch van de RRCN plaatsvinden. Omdat wij ons aan de geldende richtlijnen moeten houden mogen er maximaal 100 personen op het terrein aanwezig zijn. Om die reden is besloten om te keuren in twee ringen en met een tijdschema te werken. Daarnaast hebben we meer tijd per te keuren hond ingepland om uitloop zoveel mogelijk te voorkomen. Omdat we meer tijd per hond ingepland hebben is het aantal honden per keurmeester voor de KCM gelimiteerd tot 60.

Vanwege het Coronavirus hebben we ook besloten dat de KCM dit jaar gekeurd wordt door Nederlandse rasspecialisten. Dhr. Henk Salm zal de reuen keuren en dhr. Jan Coppens zal de teven keuren.

Al maanden zijn er in Europa geen hondenshows meer en de KCM zal een van de eerste shows zijn die weer doorgaat. De kans bestaat dat er hierdoor veel mensen deel willen nemen en dat juist nu het aantal plekken meer beperkt is dan andere jaren. Wij mogen onze leden geen voorrang bieden bij inschrijving. Echter willen wij de leden van de RRCN wel informeren wanneer de inschrijving zal openen zodat alle leden de kans hebben om tijdig in te schrijven.

Inschrijving zal geschieden via de website www.onlinedogshows.eu en zal openen op vrijdag 26 juni 2020 om 12.00 uur.


Het evenement is afgelopen.

Datum

12 sep 2020

Tijd

Gehele dag

Plaats

Manege De Fruithof
Dorpsstraat 5, 6666 AE Heteren
Expositiecommissie

Organisator

Expositiecommissie
Email
ln.ncrr@eitisopxe
Ga naar de inhoud