Jonge Honden Dag (voorheen NKD)

Op zondag 23 april 2023 bij Manege De Fruithof te Heteren vanaf 10.00 uur

Opgeroepen worden alle ridgebacks geboren tussen
1 mei 2021 tot en met 30 april 2022.

— U hoeft GEEN lid te zijn om deel te kunnen nemen —
SLUITINGSDATUM: 2 april 2023

Direct na ontvangst van uw online inschrijving ontvangt u per mail een bevestiging. Alle tijden (keuring & workshops) worden bekend gemaakt via de site.

De inschrijving staat open voor iedere Rhodesian ridgebackeigenaar (woonachtig in zowel het binnen- als buitenland) van een in Nederland gefokte ridgeback. Voor honden woonachtig in het buitenland moet u wel een geldig rabiëscertificaat kunnen tonen. 

Alle ridgebacks zijn van harte welkom, dus ook de honden met een schoonheidsfoutje zoals ridgeloos, afwijkende kronen, teveel wit, knikstaart, enz.

De gegevens van u en uw hond worden in de RRCN stamboomregistratie opgenomen. Vul daarom a.u.b. de gehele stamboomnaam van de hond en van beide ouderhonden in.

Is de stamboom nog in aanvraag, dan kunt u dit aangeven. De fokker kan u het benodigde NHSB- nummer geven, dit moet u (verplicht) invullen!! Inschrijfformulieren zonder NHSB nummer kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Hetty van de Craats of Anne Engelage, bereikbaar via ln.ncrr@eitisopxe

Ook zijn er leuke standjes aanwezig namelijk: Onze sponsor Naturavetal met voeding en tevens aan aantal riemen van de Rolleman, Leewsicht met ligbedden, Qualivines met wijn, Jools Shop met armbandjes, K9snacks met lekkere snacks, Ridges & Leather met handgemaakte spullen van leer, Switzzbikes met fietsen, Vepalux met snuffelmatten en meer, Annemie Baltissen met handgemaakte lijnen en halsbanden.

Naast de kans om show ervaring op te doen met uw hond, zijn er ook een aantal leuke workshops (max. 2 pp) waaraan u met uw hond mee kan doen, tevens is er de fokgeschiktheidskeuring ( het is niet mogelijk aan beide keuringen mee te doen.). Alle tijden (keuring & workshops (max. 2 pp) ) worden bekend gemaakt via de site.  Meer informatie hierover vindt hieronder.

SLUITINGSDATUM: 2 APRIL 2023 

FOKGESCHIKTHEID KEURING

De fokgeschiktheidskeuring is bedoeld voor honden die exterieurkwalificaties nodig hebben voordat zij ingezet mogen worden voor de fokkerij

Portretdag PHOTOSHOOT

Tijdens de Jonge Hondendag ben ik aanwezig met mijn mobiele studio en organiseer ik een speciale editie van de portretdag (minishoot).

WORKSHOP EHBO

Leer wat je moet doen wanneer je hond medische hulp nodig heeft.Zodat je deze direct kan helpen wanneer nodig.

!VERVALLEN! Baas & Hond, samen Fit & Gezond!

Deze workshop is helaas komen te vervallen

WORKSHOP Lijnen/speeltjes

We gaan in deze workshop lijnen en/of speeltjes maken van ppm touw. Dit touw komt uit de zeilsport en is heel sterk.

WORKSHOP Massage

Wil je zelf leren een goede ontspanningsmassage te geven met diverse massagetechnieken? Kom dan naar de workshop tijdens de RRCN Jonge Hondendag.

WORKSHOP Aandacht

Heb jij een puber-RR die alle prikkels reuze interessant vindt, snel is afgeleid als hij andere honden ziet en moeite heeft om zich te concentreren?

LEZING VOEDING

Naturavetal geeft, op de Jonge hondendag, een interessante en leerzame lezing over voeding.

LEZING OSTEOPATHIE

Diverse onderwerpen zullen daarin voorbijkomen zoals
lichaamsbouw, beweging, blessures en vooral wat een osteopaat voor uw hond kan betekenen.


Sold out!

Het evenement is afgelopen.

Prijs

€15,00

Datum

23 apr 2023

Tijd

Afhankelijk van het verloop van de dag
10: 00

Plaats

Manege De Fruithof
Dorpsstraat 5, 6666 AE Heteren

Organisator

Expositiecommissie
Email
ln.ncrr@eitisopxe
Ga naar de inhoud