Organisator

Expositiecommissie
Email
ln.ncrr@eitisopxe

Locatie

Detzky Hoeve
Birkstraat 113 te Soest
Categorie
QR Code

Datum

04 jul 2020
Expired!

Kosten

€35,00

Aankeuring

Aankeuring RRCN 4 juli 2020

Op zaterdag 4 juli 2020 zal de aankeuring plaatsvinden op het terrein van de Detzky Hoeve aan de Birkstraat 113 te Soest.

Inschrijven voor deze aankeuring is alleen mogelijk wanneer de eigenaar van de hond lid is van de RRCN. Bij inschrijving wordt gevraagd naar het lidnummer van de eigenaar. De kosten voor deze aankeuring bedragen €35,- per hond. Het inschrijfgeld moet gelijktijdig met de inschrijving betaald worden.  De inschrijvingstermijn sluit op 26 juni 2020.

Honden mogen inschreven worden vanaf de leeftijd van 15 maanden. Echter bij teveel inschrijvingen wordt voorrang gegeven aan de honden die volgens het VFR ingezet mogen worden voor de fokkerij (reu 18 maanden, teef 22 maanden) en welke nog slechts eenmaal een uitmuntend nodig hebben.

De honden zullen, volgens de richtlijnen van de Raad van Beheer, gekeurd worden door twee erkende raskeurmeesters. De keurmeesters die zo vriendelijk zijn geweest om op deze korte termijn onze uitnodiging om te keuren te aanvaarden zijn mevr. G. Halff-van Boven en dhr. R. Smits.

Tijdens de aankeuring zullen de honden één voor één in de ring verschijnen en gekeurd worden. Iedere hond zal door beide keurmeesters samen beoordeeld worden en voor iedere hond is ruim de tijd ingepland. Net als op een CAC/CACIB show kunnen de honden de volgende kwalificaties ontvangen: uitmuntend, zeer goed, goed en matig. Wanneer de hond gekwalificeerd wordt met een uitmuntend, geldt deze uitmuntend als een van de twee vereiste uitmuntend in het VFR. Omdat de honden niet gezamenlijk in de ring verschijnen, worden de honden ook niet geplaatst.

Om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk op het terrein aanwezig zijn, mag u maximaal een half uur voor aanvang van de keuring van uw hond aanwezig zijn en moet u direct na de keuring van uw hond het terrein weer verlaten. Per deelnemende hond mogen er twee begeleiders op het terrein aanwezig zijn. Omdat wij gebonden zijn aan de richtlijnen van het RIVM is publiek op deze dag helaas niet welkom.

Er zullen op het terrein toiletten aanwezig zijn. Er is echter geen kantine of stand waar u eten en/of drinken kunt kopen.

Aangezien u slechts kort voor de aanvang van de keuring van uw hond aanwezig mag zijn, ontvangt u enkele dagen voor de dag van aankeuring een programma waarin het tijdstip staat vermeld waarop u met uw hond in de ring moet verschijnen.

Wij vragen u om zoveel mogelijk de minimale afstand van 1,5 meter aan te houden. In de ring zal de afstand tussen de handler en de keurmeester kleiner zijn dan 1,5 meter, om die reden stellen wij mondkapjes beschikbaar aan de keurmeesters en het ringpersoneel. Als eigenaar dient u zelf zorg te dragen voor een mondkapje.

Indien u verkoudheidsklachten, benauwdheid en/of koorts heeft op de dag van de aankeuring verzoeken wij u om thuis te blijven.