Tijd:                Zondag 26 januari 2020 14.00-15.00 uur (inloop vanaf 13:30) Locatie:          Fletcher Hotel ‘Het Witte Huis’, Birkstraat 138 te Soest 

Geachte leden,

Vanwege het terugtreden van Anne Engelage als voorzitter zal er tijdens een bijzondere algemene ledenvergadering een nieuwe voorzitter gekozen moeten worden. 

Deze vergadering zal plaatsvinden op zondag 26 januari 2020 om 14.00 uur bij Fletcher Hotel ‘Het Witte Huis’ aan de Birkstraat 138 te Soest. Graag nodigt het bestuur van de RRCN u hierbij uit om deze vergadering bij te wonen. 

Wij zijn nog op zoek naar mensen die zich verkiesbaar willen stellen voor de functie van voorzitter. Draagt u het ras en de club een warm hart toe, wilt u mee kunnen praten en beslissen over zaken die de vereniging aangaan dan zijn wij op zoek naar u!

Specifieke kennis is niet noodzakelijk; voor ons is het belangrijk dat u enthousiast bent, bereid bent om tezamen met ons zaken op te pakken en hiervoor voldoende tijd heeft.

Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met één van de bestuursleden. Wilt u zich aanmelden als kandidaat-bestuurslid (u dient dan wel minimaal 1 jaar lid te zijn) dan kunt u een e-mail sturen naar ln.ncrr@taairaterces.

Met vriendelijke groet, 

Namens het bestuur van de RRCN

Inge van de Kuijlen, Secretaris